Selecteer een pagina

Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

  • Deze voorstelling is voorbij.

Pavements of gold

Soort voorstelling: , | 8+ | De Toneelmakerij
14 juni 2019 om 19:30 | Theater de Krakeling - Amsterdam

Ontmoet Angel, wonderkind van de Bijlmerdreef. Dit meisje weet wat je droomt, waar je stilletjes over fantaseert en wat je denkt: ze ziet hoe jij écht bent.

Als Angel kijkt in de hoofden van haar vader, van de buurman en van de mevrouw van de bakkerij, ziet ze dat hun dromen in de verste verte niet lijken op het leven dat ze overdag leiden. Ze zet alles op alles om tenminste één iemands droom waar te maken. Onzichtbaar, zoals het een echt wonderkind betaamt.

Kan je al je dromen bereiken, of is dat voor de een makkelijker dan voor de ander? Pavements of Gold is een voorstelling over maakbaarheid. Het toont een nacht, een ochtend en een dag in het leven van Angel, een 10-jarig meisje met de superkrachten van een Marvel-heldin en de rijke verbeeldingskracht van Amélie Poulain. Een muzikale mash-up van tekst, beeld, soundscapes en veel muziek. Het laat de levens en de dromen zien van een handjevol mensen in Amsterdam Zuidoost. Bekroonde illustrator Brian Elstak tekent die wereld. Een stad die zowel herkenbaar als magisch is en in zijn uitbundige tekenstijl zowel decor als kunstwerk.

Tickets & Info >

Gegevens

Datum:
14 juni 2019
Tijd:
19:30
Soort voorstelling:
,
Website:
https://toneelmakerij.nl/nl/voorstellingen/pavements-of-gold/

Locatie

Theater de Krakeling
Nieuwe Passeerdersstraat 1
Amsterdam, Noord-Holland 1016 XP Nederland
+ Google Maps

Theater gezelschap

De Toneelmakerij
Telefoon:
0205226070
E-mail:
info@toneelmakerij.nl
Website:
www.toneelmakerij.nl

Overige informatie

Leeftijd
8+

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies.